Marketing communicatie

Marketing & Communicatie Services

Veel ervaring, maar nooit uitgeleerd

Ik ben beschikbaar voor freelance/tijdelijke marketing & communicatie opdrachten. Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing & communicatie management functies heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een marketing & communicatie expert. Marketing is een vakgebied dat nooit stil staat, en dat is precies waarom ik het zo interessant vind. Er zijn altijd weer nieuwe uitdagingen én nieuwe mogelijkheden.

Ik heb in diverse branches en omgevingen gewerkt, bij (internationale) beursgenoteerde en bij familiebedrijven in het binnen- en buitenland. Ik heb snel door hoe de hazen lopen in een organisatie en zoek altijd de samenwerking op, maar ik ga een confrontatie zeker niet uit de weg.

Op mijn LinkedIn profiel vind je meer informatie over mijn ervaring en achtergrond.

Het verschil maken

Mijn toegevoegde waarde zit in het toepassen van mijn kennis, ervaring en mensenkennis. Ik ben altijd benieuwd naar het hoe en waarom achter de mens. En deze eigenschap helpt mij om de klant echt te begrijpen en de communicatie daarop af te stemmen. Ik wil het verschil kunnen maken voor de mensen waar ik mee werk en voor hun klanten. En het allerleukste? Samen de successen en resultaten vieren!

Wat kan ik voor jou en je organisatie betekenen?

  • Ad interim marketing & communicatie management
  • Marketing & Communicatie advies
  • Ontwikkeling personas en customer journeys en de implementatie hiervan
  • Contentmarketing projecten
  • Opzetten en implementatie van marketing campagnes en product launches
  • Brand management en/of rebranding project management
  • Project management van een nieuwe marketing organisatie, processen en systemen (CRM, website, Marketing Automation)
  • Interne/corporate communicatie projecten

En oh ja, ik vind het geen probleem zelf de handen uit de mouwen te steken en bijvoorbeeld zelf content te maken, of de website te updaten. Door dit te doen heb ik zelf veel geleerd en deze kennis gebruik ik weer om marketing processen of systemen te verbeteren.

Heb jij een doortastende marketing communiciatie expert nodig? Ik ga graag met jou in gesprek wat ik voor jou kan betekenen. Vul onderstaand formulier in. Je kunt mij ook bellen, mailen of appen, klik hier voor de contactinformatie.

    Scroll naar boven