Aangenaam kennis te maken - ik ben Saskia

Aangenaam kennis te maken,

ik ben Saskia

Nieuwsgierig, uitdagend, positief en (liefdevol) confronterend

Dit wilde ik nooit meer meemaken! Met mijn 30 jaar werkervaring dacht ik alles meegemaakt te hebben. Ik was gefrustreerd, chagrijnig, moe en boos en gaf de schuld vooral aan anderen, de organisatie die zo veranderd was, mijn nieuwe leidinggevende die mij niet begreep en zelfs het thuisfront waar het dus ook niet lekker liep.

Ik ging nog harder werken en nog meer mijn best doen, met als resultaat dat ik keihard tegen de muur aan liep, mijn eigen muur dus. Meer van hetzelfde werkte niet meer. En eindelijk besefte ik dat als ik iets wilde veranderen, dan moest ik het bij mezelf zoeken.

Het roer ging drastisch om, een zoektocht werd een fantastische reis. Daarvoor moest ik eerst mezelf weer leren kennen, wat zit er in de weg, en wat zijn nou mijn waarden, overtuigingen en mijn passie!

Ik ben nog steeds even fanatiek en resultaatgericht, alleen doe ik nu waar mijn hart ligt en op een manier die helemaal bij mij past. Ik ben nu op mijn best in wat ik doe, en dan ook nog eens op een manier waar ik heel gelukkig van word. Makkelijk was het niet, maar wel meer dan de moeite waard!

Typisch Saskia?

 • Work hard, play hard: van dansen krijg ik energie en word ik heel blij, je zult mij dus regelmatig op een festival aantreffen.
 • Ik luister graag naar iemands verhaal, maar hou niet van bullshit (bullshit is voor mij als alles aan iets of iemand anders ligt).
 • Als ik een hond zou zijn, dan waarschijnlijk een pitbull. Als ik mij eenmaal ergens in vastbijt, dan laat ik niet snel los.
 • Ik ben allergisch voor labels en hokjes denken, ieder mens is uniek en heeft zijn/haar eigen mooie talenten en valkuilen.
 • Ik ben resultaat gericht, doelstellingen zijn er om gehaald te worden.
 • Ik trakteer je op een interessante mix van inspiratie, uitdaging, nieuwe inzichten, feedback, humor en buiten de lijntjes kleuren.  
 • Falen bestaat niet, als er iets niet goed gaat, dan is het een waardevolle les en een kans om te leren en te verbeteren.

Mijn droom

Ik heb het zelf meegemaakt en om mij heen gezien. Leidinggevenden of professionals die vastlopen in hun loopbaan, hun energie kwijtraken en in een neerwaartse spiraal komen. Daar hebben ze niet alleen zelf last van, ook hun teams, de organisatie en last but not least hun thuisfront. En dit is allemaal zo enorm niet nodig en jammer.

Het is mijn droom dat het bedrijfsleven een betere plek wordt voor mensen om zichzelf te ontwikkelen en plezier te hebben.

Leidinggevenden die zichzelf kennen en hun talenten inzetten op een manier die bij hun past boeken de beste resultaten, voor zichzelf, het team en de organisatie. Dit levert medewerkers en organisaties heel veel op: werkplezier, resultaat en aanzienlijk minder burn-outs.

Mijn opleidingen en certificaten

 • Certified BrainCompass Navigator
 • Internationaal gecertificeerd NLP Master Practitioner (naar de richtlijnen van en onder supervisie van The American Board of NLP)
 • Internationaal gecertificeerd NLP Practitioner (naar de richtlijnen van en onder supervisie van The American Board of NLP)
 • Diploma Marketing Leadership Course (Rijksuniversiteit Groningen)
 • Cum laude diploma MSc Bedrijfskunde (Nyenrode University)
 • Diploma HEAO-CE/marketing (Saxion Hogeschool)

Samenvatting
Photo ofSaskia te Loeke
Naam
Saskia te Loeke
Schermnaam
(Saskia te Loeke)
Site
Functie titel
Eigenaar
Bedrijf
Saskia te Loeke - Executive Coaching & Training
Adres
Laan van Presikhaaf 4-1,
Arnhem, Gelderland, 6826 CD
Scroll naar boven