saskiateloeke

Mijn diensten

Werkgeluk voor iedereen

Herken jij dit?

De wekker gaat, je drukt nog een keer op snooze, terwijl je ondertussen in gedachten al piekert over je komende werkdag met een hele volle agenda. Een lastig gesprek met iemand uit je team die je maar niet lijkt te bereiken. Daarna een overleg met je leidinggevende die jou last minute een extra opdracht geeft waar jij eigenlijk geen tijd voor hebt. Collega’s om je heen lijken met veel meer gemak om te gaan met de uitdagingen, terwijl je heel goed weet dat het in hun team ook niet van een leien dakje gaat. Nog veel te veel in je hoofd ga je de presentatie geven over het project waar jij verantwoordelijk voor bent, je ziet een paar mensen naar hun mobiel staren en terwijl je adem omhoog schiet, weet je dat veel beter kan dan dit.

Focussen

Na het eten klap jij je laptop open om de opdracht van je manager te gaan maken die hij morgen wil hebben. Je probeert je te focussen terwijl allerlei zaken door je hoofd heen spoken van die dag. Je krijgt de opdracht af, al weet je dat dit niet je beste werk is. Het is laat en je bent moe, je gaat naar bed, zet je wekker, het is nog druk in je hoofd. En de volgende ochtend druk je weer op snooze…..

Wat gebeurt er als je zo doorgaat? Je kunt het vast nog wel een poosje volhouden, gas erop, nog harder werken, dan komt het vast wel goed, toch? Helaas, meer van hetzelfde werkt niet, want dan krijg je ook meer van hetzelfde. Zolang jij niet het heft in handen neemt om aan jouw capaciteiten te gaan werken, zul je nooit op het niveau komen waar iedereen om je heen, inclusief jezelf, jou toe in staat ziet. Je mist kansen om verder te groeien en meer te verdienen, of nog erger, je gaat falen op je huidige niveau, degradeert en wordt voorgoed op een zijspoor gezet.

Word de CEO van je carrière

En weet je, het ligt allemaal in jouw handen. Plezier, succes en energie in je werk! Jij hoeft maar één ding te doen, jouw brein leren begrijpen en voor jou laten werken. Word de CEO van je mindset en je wordt de CEO van je carrière. En oh ja, als extraatje heeft dit ook nog eens een hele positieve impact op jouw privé leven. En wil jij dit zo snel mogelijk bereiken? Dan ben ik graag jouw navigator naar jouw doelen.

Sparring Partner

sunset, men, silhouettes-1807524.jpg

Gaat het best lekker met jouw loopbaan? Je hebt een leuke baan in een interessante organisatie en je zit in de groei. En toch loop jij af en toe tegen dingen aan die jij lastig vindt, zoals het geven van een presentatie (grootste angst van mensen trouwens), negatieve feedback geven aan iemand in jouw team, je grenzen aangeven naar collega’s en teveel op je schouders nemen, of vind jij het lastig om te delegeren?

Heb jij een specifieke hulpvraag? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zoeken wij samen uit waar jij aan wil werken zodat je nog succesvoller wordt. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, maak ik voor jou een persoonlijk voorstel.

Jouw Passie Profiel

woman, sky, sunlight-2667455.jpg

Ben jij op het punt beland dat je geen energie meer haalt uit je huidige werk? En wil jij graag uitvinden wat echt bij jou past, zodat jij straks fluitend en met veel plezier de dingen doet waar jij goed in bent.

Dan is het Passie Profiel traject echt iets voor jou. Je gaat terug naar de basis, en dat ben je zelf. Wie ben jij écht, wat wil jij écht? En wat past dan bij jou? Dit programma duurt 12 weken. Je krijgt toegang tot een online omgeving met video’s en opdrachten. Hierdoor zijn onze tweewekelijkse gesprekken extra waardevol omdat we daarin goed kunnen focussen.

Braincompass

brain, space, woman-6780692.jpg

Braincompass is een ontwikkel assessment dat jou helpt de kracht van jouw brein in te zetten om jouw professionele prestaties en je persoonlijk welzijn te verbeteren.

Wist jij dat 95% van ons gedrag automatisch is? Heel handig voor heel veel zaken in ons leven, maar het houdt ons ook tegen om te groeien. Wil jij leren hoe jouw automatische brein processen jouw gedrag en prestaties beïnvloeden? En nog beter, hoe jij daar controle over kunt krijgen?

Braincompass is het enige ontwikkel assessment dat alle aspecten meeneemt, nature EN nurture. Dus we beginnen met je fabrieksinstellingen, je DNA. Naast deze genetische drijfveren, krijg je ook inzicht in je sociale, persoonlijke en professionele drijfveren.

Geregistreerd vertrouwenspersoon

Elke medewerker heeft recht op een psychosociale werkomgeving. De berichten in de media liegen er niet om, ongewenste omgangsvormen op de werkvloer komen vaak voor. Vaak onbedoeld en onbewust, maar toch. En dit heeft gevolgen, voor de mensen zelf die er last van hebben, meer ziekteverzuim en verloop, lagere productiviteit en ‘gedoe’ waar niemand op zit te wachten.

Heb jij in je organisatie het goed geregeld? Voldoe je aan de Arbowet (ongewenste omgangsvormen) en de Wet Bescherming Klokkenluiders (integriteit)? Is er een beleid? (dat is verplicht trouwens). Ik ondersteun organisaties om het goed te regelen. Plan nu een informatiegesprek in!

 

Zoek jij iemand die weet waar jij het over hebt?

Neem dan contact met me op!

Scroll naar boven