Jouw passie profiel
Passie Profiel

Vind jouw passie!

Volg je hart, want dat klopt altijd!

Heb jij een baan waar je geen energie en voldoening uit haalt? Vraag jij je wel eens af ‘is dit het nou?’ Met dit programma krijg je meer zelfkennis en helderheid over jouw passie, talenten en unieke bijdrage aan de wereld en een plan om dat ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Loopbaancoaching op een unieke en eigenzinnige manier.

Kom jij te vaak moe en futloos thuis? Duren jouw dagen lang en leef je van weekend naar weekend, en ben je aan het aftellen naar jouw volgende vakantie, hopend dat daarna weer helemaal energiek aan de slag gaat ? Maar dan is er ook die twijfel, je verdient lekker, en je hebt misschien die leuke lease auto en bonusregeling. Je hebt ook je verantwoordelijkheden, een hypotheek en/of je kinderen. Is het dan financieel wel haalbaar om wat anders te doen? Been there, done that 🙂 tot het punt dat ik besefte dat ik het echt niet zou volhouden om dat tot mijn pensioen te blijven doen.

Wil jij meer plezier en energie halen uit je werk?

Droom je over een baan waarin jij niet het gevoel hebt te moeten werken, en waar je elke dag met plezier aan de slag gaat? Een baan en omgeving waar je niet moe wordt van de interne politiek? Of misschien overweeg jij om voor jezelf te beginnen. Je twijfelt, kijkt op allerlei vacature sites en vraagt je af waar je het gaat vinden. En dan vind je een andere baan met mooie perspectieven en het ziet er veelbelovend uit. Maar na een jaar loop je daar tegen dezelfde dingen aan. En dit is precies waar de crux zit, de oplossing ligt niet buiten jezelf, maar zit al in jezelf!

Jij bent uniek!

Het begint allemaal bij jezelf. Wie ben jij écht en wat wil jij écht? Wat vind jij belangrijk? Simpele vragen die meestal niet zo makkelijk te beantwoorden zijn. Daarom is het PASSIE PROFIEL ontwikkeld, speciaal voor jou. Tenminste, als jij het lef dit traject in gaan, jezelf in de spiegel aan te kijken en te investeren in jezelf. Geheel vrijblijvend hebben wij eerst samen een intake gesprek waarin we samen bekijken of dit programma bij jou past en wat het jou gaat opleveren.

Wat is het Passie Profiel?

  • Een programma van 12 weken waarin jij jouw unieke bijdrage gaat vinden.
  • In de online omgeving krijg jij elke twee weken een nieuwe module. In deze module krijg je online video’s met informatie over het thema en met online opdrachten. Je kunt dit doen op een moment en plek dat jou het beste uitkomt.
  • Zodra je de module online hebt afgerond, gaan wij samen in gesprek (fysiek of virtueel) om de module te bespreken, zal ik je uitdagen en de (soms lastige) vragen stellen die jou verder helpen.
  • Weten is fijn, maar zonder actie verandert er nog niets. Al vanaf module 1 kom je in actie, zodat je meteen gaat merken wat het je oplevert. En aan het einde van het traject, heb jij jouw persoonlijke implementatieplan gereed om jouw doelen te bereiken.
  • Voor een volledige beschrijving van dit eigenzinnige loopbaantraject, onderaan de pagina vind je de uitgebreide brochure.

Achtergrond Passie Profiel

Het Passie Profiel is ontwikkeld door Bas Smeets die met ‘Maak Jouw Impact’ al meer dan 10 jaar laat zien dat zijn aanpak succesvol is. De focus van Maak Jouw Impact ligt op professionals die al weten dat ze zelfstandige willen worden. Het programma Passie Profiel is gericht op professionals die het liefst bij een organisatie werken en willen uitvinden in welke rol, op welke manier en in welke soort organisatie zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Het resultaat? Meer plezier, succes, energie en geluk. Het zou natuurlijk zomaar kunnen gebeuren dat je door dit traject te volgen erachter komt dat er toch een ondernemer in jou schuilt.

Maak jouw Impact is lid van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Klik hier voor meer informatie over NRTO.

Wat is het jou waard?

Stel, jij gaat elke dag met plezier aan het werk en je krijgt er energie van? Of je gaat die volgende stap in jouw carrière zetten en krijgt die promotie? Gewoon omdat je doet waar jouw passie ligt in de omgeving die bij jou past. Je haalt het beste uit jezelf. Je doet de dingen waar niet alleen jij, maar ook jouw organisatie, klanten of omgeving blij van worden. En oh ja, als extraatje zal dit traject je ook privé het nodige opleveren. De prijs voor dit traject, inclusief intake, online omgeving en zes coaching sessies: € 1.497 excl. BTW.

Het Passie Profiel in combinatie met BrainCompass

Wil jij nog een tandje meer? Dan is Braincompass iets voor jou. Het is een ontwikkel assessment dat mensen helpt de kracht van hun brein in te zetten om hun professionele prestaties en persoonlijk welzijn te verbeteren. Het is de enige ontwikkel assessment die kijkt naar al jouw drijfveren: genetisch, sociaal, persoonlijk en professioneel. Eindelijk krijg je de handleiding van jezelf en kom je erachter waar jouw automatische gedrag vandaan komt, waar je energie van krijgt en waar het weglekt. De combinatie met het Passie Profiel en BrainCompass versterkt en versnelt jouw route naar succes! Ik bespreek het graag met je en doe je dan een persoonlijk, op maat gemaakt, aanbod.

Passie Profiel

PASSIE PROFIEL


Wil jij meer weten over de achtergrond van het Passie Profiel programma? Klik op de link hieronder voor een gratis introductiegesprek.

sunset, men, silhouettes-1807524.jpg

JOUW SPARRING PARTNER


Heb jij een specifieke vraag of uitdaging waar jij in je werk tegenaan loopt? En wil je hier voor eens en altijd mee afrekenen?

brain, space, woman-6780692.jpg

BRAINCOMPASS


Voor leiders en professionals die controle willen nemen over hun eigen ontwikkeling. Haal het maximale uit jouw potentieel.

Wil jij nooit meer het gevoel hebben te moeten werken?

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in!

Scroll naar boven